Tˆrn‰v‰n apteekki, avoinna ma-pe 9-19 ja la 10-14. Tˆrn‰v‰ntie 20, 60200 Sein‰joki. puh. (06) 4294 800 Etusivu Ajankohtaista Tuotteet ja palvelut Linkit Palaute


Joulukuun tarjous

Ceridal lipolotion 100 ml + kaupanpäälle Ceridal lipogel 50ml*

Ceridal Lipolotion on todellinen koko kehon ihoöljy, joka sopii käytettäväksi päästä varpaisiin.

Lipolotion on täysin vedetön ja siten erittäin riittoisa. Se ei sisällä säilöntä- tai lisäaineita, emulgaattoreita, väriaineita tai hajusteita.

Muodostaa hyvin ohuen, ihoa vahvistavan, hengittävän suojakalvon. Levittyy helposti eikä jätä rasvaista pintaa. Ei lisää aknen tai finnien muodostumista. Riittävän kevyt myös karvoittuneelle alueelle.


Ceridal Lipogeeli on geelimäinen ja rasvainen hoito- ja suojavoide pienten kuivien ihoalueiden hoitoon. Lipogeeli on vedetön, se ei sisällä säilöntäaineita, emulgaattoreita, väriaineita tai hajusteita.

Ceridal Lipogeeli on perusvoide, joka on samalla kertaa sekä tehokas hoitovoide että suojavoide. Muodostaa haihtumista hillitsevän, ihoa vahvistavan, hengittävän suojakalvon.

Käytetään 1-2 kertaa päivässä käsiin, jalkoihin, taipeisiin ja, kovettumiin. Kestää pesua lämpimällä vedellä. Myös erinomainen huulivoide.

Hyvin riittoisa: vain helmen verran Lipogeeliä riittää molempien käsien voiteluun.


100 ml + 50 ml yht. 6,95 €     (etusi: Lipogel 50 ml norm. 8,12 €)

*Tarjous voimassa joulukuun ajan tai niin kauan kuin kampanjapakkauksia riittää.     

Copyright (c) Törnävän apteekki 2014.