Apteekki siirtyy uusiin tiloihin saman kiinteistön sisällä

Päivitys: Apteekki suljetaan muuton vuoksi perjantaina 1.10.2021 jo klo 12.00. Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihimme ma 4.10.2021 klo 09.00 alkaen.

Apteekillemme valmistuu uudet noin 250 m²  tilat Törnävän Ruuti S-markettiin. Siirtyminen S-marketin eteläpäähän nykyisistä tiloista tapahtuu lokakuulla 2021.  Uusien tilojen myötä asiakaspalvelutilamme laajenee huomattavasti nykyisestä. Myös pyörätuolilla ja lastenvaunuilla mahtuu jatkossa paremmin aiempaa avarampiin tiloihin.

Asiakkaiden kannalta parannuksia ovat muun muassa automaattiset liukuovet sekä drive in -kaista. Liukuovia meiltä on toivottu pitkään ja uusien tilojen myötä pystymme vihdoin vastaamaan tähän asiakkaiden toiveeseen. Drive in  -kaistalta voi hankkia suoraan kaiken mahdollisen, ja farmaseutti palvelee kuten sisälläkin. Tästä on apua esimerkiksi liikuntarajoitteisille, taksilla liikkuville ja kipeän lapsen kanssa asioiville, koska autosta ei tarvitse välttämättä nousta. Korona-pandemian aikana myös riskiryhmien asiointi sujuisi kätevästi drive in -kaistalta.

Uusien tilojen myötä apteekissa otetaan käyttöön myös lääkevarastorobotin, joka hakee lääkkeet varastosta farmaseutille ja nopeuttaa näin reseptilääkkeiden toimittamista asiakkaille. Jatkossa farmaseutti ja proviisori voivat keskittyä yhä paremmin vaativaan asiantuntijatehtäväänsä, kun rutiinitehtäviä hoitamaan on hankittu lääkevarastorobotti. Kenenkään työpaikkaa robotti ei vie, vaan vapautunut työaika kohdennetaan vaativampiin työtehtäviin.

Apteekkimme suurena etuna ovat jatkossakin hyvä sijainti, ilmaiset parkkipaikat ja vapaakauppatuotteita edullinen hinta.